Tarieven kinderopvang Alkmaar

bereken je netto bijdrage

De volgende tarieven gelden bij Kinderdagverblijf en BSO De Rekeltjes per 01-01-2019.

Kinderdagopvang

Het tarief bedraagt in 2019 € 7,55 per uur. Dit is inclusief de gezonde warme (middag) maaltijd, fruit en melk, de (individuele) ontwikkelingsactiviteiten en alle verzorgingsproducten.
Een hele dag, bestaat uit twee dagdelen en is van 7.30 tot 18.30 uur. Uiteraard is halve dagopvang bij ons ook mogelijk. De uren van halve dagopvang zijn: van 7.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur. Er geldt een minimale afname van 2 dagdelen per week.

Toeslagen

De overheid betaalt via de belastingdienst en de verplichte werkgeversbijdrage voor een groot deel mee aan de kosten van kinderopvang.  De belastingdienst betaalt deze vergoeding maandelijks aan u uit. U moet dan wel eerst een aanvraag voor deze vergoeding hebben ingediend. Dit kunt u doen via www.toeslagen.nl.
Op deze website van de belastingdienst gaat u naar het kopje ‘Kinderopvangtoeslag’, waaronder u het aanvraagformulier kunt opvragen. Verder vindt u hier een rekenmodule, waarmee u berekent hoeveel de vergoeding van de overheid bedraagt en wat uw eigen bijdrage is. Hebt u hierover vragen? Of hebt u hulp nodig bij de aanvraag, dan zijn wij uiteraard bereid u kosteloos te helpen.
Meer informatie over toeslagen kunt u vinden op de volgende site:
www.rijksoverheid.nl/kinderopvang.