Oudercommissie

Sinds de oprichting van Kinderdagverblijf De Rekeltjes bestaat er ook een oudercommissie. Deze bestaat momenteel uit drie leden, te weten Trudi Verstraten,  John Pepping en Michelle Kingaby.

De oudercommissie is er om als aanspreekpunt te dienen voor de ouders/verzorgers van kinderen die bij De Rekeltjes zitten. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, dan kun je die bij ons neerleggen. Ook zullen wij als tussenpersoon fungeren wanneer er een geschil ontstaat tussen bijvoorbeeld een ouder/verzorger en een leidster en zij hier onderling niet uit kunnen komen. Tevens wordt de oudercommissie als eerste op de hoogte gesteld van (beleids)veranderingen binnen De Rekeltjes en hebben wij hier ook stemrecht in.

Wij vergaderen 4 keer per jaar, en wanneer er tussentijds iets dringends is wat onze aandacht vereist, lassen wij uiteraard een extra vergadering in. De ouders/verzorgers zullen de notulen van deze vergaderingen via de bakjes van de kinderen ontvangen, en deze komen ook op het informatiebord bij de ingang te hangen.

Uiteraard horen wij als oudercommissie graag van jullie, de ouders/verzorgers van de kinderen!
Voor alle vragen, opmerkingen, suggesties e.d. kunnen jullie ons bereiken via oudercommissie@derekeltjes.nl (dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien) of via de brievenbus in de hal bij De Rekeltjes.

Tot ziens!

Groetjes, Trudi, John en Michelle.

Trudi

Beste ouders/verzorgers,
Als lid van de oudercommissie stel ik mij graag even aan jullie voor.
Ik ben Trudi Verstraten, geboren op 1 maart 1981 en wonend in Alkmaar (Daalmeer). Sinds augustus 2008 gelukkig getrouwd met Remco en samen zijn wij de trotse ouders van Jasmijn (12-02-2008) en Lukas (02-12-2009).
Vanaf de eerste dag dat De Rekeltjes haar deuren opende komen Jasmijn en Lukas met veel plezier 3 daagjes spelen. Dit doen zij op de maandag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen ben ik namelijk aan het werk op een peuterspeelzaal en een Buiten Schoolse Opvang.

Wij laten onze kids met een zeer goed gevoel achter bij ‘de juffies’ van De Rekeltjes. Omdat ik graag betrokken ben bij de plek waar mijn kinderen 3 dagen in de week naar toe gaan, heb ik mijzelf aangemeld als lid van de oudercommissie. Ik hoop hiermee o.a. een aanspreekpunt voor ouders te zijn. Als ouder heb je een andere kijk op de kwaliteit van de opvang en zo hoop ik De Rekeltjes te kunnen helpen bij het goed blijven opvangen van kinderen.
Voor al jullie vragen, suggesties, opmerkingen e.d. kunnen jullie contact met ons opnemen via oudercommissie@derekeltjes.nl. Uiteraard kun je me ook aanspreken bij het halen en brengen van de kinderen.
Graag tot ziens bij De Rekeltjes!

John Pepping

Beste ouders/verzorgers,
Als lid van de oudercommissie stel ik mij graag aan jullie voor.
Mijn naam is John Pepping, vader van Isabella en getrouwd met Oksana.

Ik ben mede-eigenaar van een bouwkundig adviesbureau  in Amsterdam en ben daar werkzaam als projectleider.

Ik ben eind oktober 2013 lid geworden van de oudercommissie om een bijdrage te kunnen leveren aan het nog verder vergroten van het plezier, de ontwikkeling en de veiligheid van de kinderen van kinderdagverblijf De Rekeltjes.

De eerste vergadering van de oudercommissie was een aangename kennismaking.
Naast het bespreken van de agendapunten hebben we ervaringen uitgewisseld en ideeën opgedaan. Hierdoor heb ik een nog beter inzicht gekregen hoe alles gaat binnen kinderdagverblijf De Rekeltjes.

Ik hoop als lid van de oudercommissie een positieve bijdrage te kunnen leveren aan kinderdagverblijf De Rekeltjes en aan een prettige opvang voor onze kinderen.

Michelle Kingaby

Hallo allemaal!
Ik ben Michelle, vrouw van Alex en moeder van Rosa Lee en Ringo. Wij hebben ook twee lieve blaffende honden, die komen regelmatig Rosa Lee en Ringo naar De Rekeltjes brengen en of ophalen. Ik kom uit Amerika, maar ik woon nu al 17 jaren in Europa en na 13 jaar in Nederland voel ik me thuis hier in Alkmaar.

Ik werk als begeleider in de gehandicaptenzorg. Mijn hobby’s zijn bakken, haken, yoga en lezen. Muziek is belangrijk in ons huis en we hebben regelmatig dansavonden. Rosa Lee en ik zijn dol op theater en elke zaterdagavond is “movie night”. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging als een van de ouders in de oudercommissie.